Rukomet

Duvnjak prema Ciudad Realu?

Antonija Pavlić • utorak, 14.07.2009.
Duvnjak prema Ciudad Realu?
Foto: Kristijan Komarica

Domagoj Duvnjak ovoga je ljeta postao najtraženiji hrvatski rukometaš, a za njegove se usluge osim HSV-a i Kiela od danas počeo otimati i Ciudad Real...

Odlazak Sjarheja Rutenke u Barcelonu otvorio je Ciudad Realu mjesto za novo pojačanje, a najveća želja predsjednika Dominiga Diaza i trenera Talenta Dušebajeva hrvatski je reprezentativac i igrač Croatia Osiguranja Zagreba, Domagoj Duvnjak.

Kako donosi Večernji list, Realov čovjek zadužen za transfere, Juan Marin, već je kontaktirao CO Zagreb, i svoj klub uključio u ravnopravnu borbu, prsa o prsa s Hamburgom i Kielom.

Duvnjak, koji se trenutno odmara u Dubrovniku, nedavno je potvrdio da će po isteku ugovora sa Zagrebom za dvije godine preseliti na sjever Njemačke, no tada se počeo i polako i kolebati, što je nagnalo prvo Kiel, a zatim i Ciudad Real da na Zagrebou adresu što hitnije pošalju svoje ponude.

Osim toga, razrješenje se ne vidi na pomolu niti u slučaju zamjene za Igora Vorija - norveškog pivota Franka Lokea, koji se "malo" zaigrao i istovremeno potpisao dva ugovora. Konačni sud o toj temi trebala bi dati EHF-ova komisija za transfere, kada Zagreb i danski Skjern pošalju dokumentaciju i potvrdi se Lokeova "dvostruka igra".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!