Nogomet

"Nedostajat će nam Pranjićevi golovi"

Borna Rupnik • utorak, 14.07.2009.
"Nedostajat će nam Pranjićevi golovi"
Foto: Davor Sajko

Odlaskom Danijela Pranjića u njemački Bayern, Heerenveen je izgubio jednog od najboljih igrača, ako ne i najboljeg, ali po načelu "koga nema, bez njega se mora" u Nizozemskoj smatraju da će se snaći i bez hrvatskog reprezentativca...

Dugo je Heerenveen onemogućavao transfer hrvatskog nogometnog reprezentativca Danijela Pranjića u redove bavarskog velikana, no naposljetku je pronađeno konstruktivno rješenje te Heerenveen u novu sezonu kreće bez našeg nogometaša.

Međutim, Norvežanin Christian Grindheim smatra da će njegovi preostali suigrači nadoknaditi gubitak Danijela Pranjića, neovisno o sjajnom napadačkom učinku našeg reprezentativca: "Sigurno je da će nam posebno nedostajati Pranjićevi golovi, no imamo igrače koji ga mogu zamijeniti".

"Imamo dovoljno kvalitete u momčadi i vjerujem da ćemo s vremenom uspostaviti ravnotežu u ekipi", dodao je 25-godišnji Grindheim.

Pranjić je prošle sezone sa 16 prvenstvenih pogodaka bio najbolji strijelac Heerenveena. U prve dvije pripremne utakmice Bayerna dobio je po jedno poluvrijeme.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!