Tenis

Karanušić u dresu Partizana

Mihaela Bradovski • srijeda, 15.07.2009.
Karanušić u dresu Partizana
Foto: Kristijan Komarica

Hrvatski Davis Cup reprezentativac Roko Karanušić prijavljen je za nastup u Srpskoj ligi kao član Partizana te bi mogao postati prvi hrvatski sportaš koji je nastupio za Partizan nakon rata...

Teniska liga Srbije već je u tijeku, a za naslov će se boriti Partizan i Crvena zvezda. Crvena zvezda predvođena Viktorom Troickim dominira već neko vrijeme i u Partizanu su odlučni prekinuti njihovu dominaciju, a kao pojačanje su doveli, prema pisanju srbijanskih medija, hrvatskog Davis Cup reprezentativca Roka Karanušića.

Partizan je za ligu prijavio Karanušića kao prvog reketa, a osim njega tu su još i Britanac Alex Bogdanovic, Goran Tošić, Vladimir Obradović, Aleksandar Slović, Darko Mađarovski, Dušan Lajović, Arsenije Zlatanović, Aleksa Ilić, Ivan Milivojević i Ljubiša Jovanović.

Na putu do naslova imat će izuzetno težak posao. Crvena zvezda složila je na papiru jaču ekipu, a za njih će igrati osim Troickog i Ilija Bozoljac, Kazahstanac Jurij Šukin, Francuz Olivier Patience, Boris Pašanski, Nikola Ćirić, David Savić, Ivan Bjelica, Miljan Zekić, Nikola Bubnić i Danilo Petrović.

Velika želja Partizana bio je i Janko Tipsarević, međutim nisu ga uspjeli dovesti i s ovim snagama će pokušati zaustaviti Zvezdu.

Prvenstvo Srbije, inače se odigrava u dvije skupine nakon čega započinje doigravanje. Prošle godine finalni meč nije završen obzirom da se momčad Partizana povukla s terena.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

TenisTop temaATP Tour
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!