Košarka

Cibona dobila još jednog protivnika

Mihaela Bradovski • srijeda, 15.07.2009.
Cibona dobila još jednog protivnika
Foto: Bruno Blumenschein

Marko Tomas izrazio je želju za dolaskom u Cibonu, u klubu su se zagrijali za tu mogućnost, međutim sve češće se javljaju ACB ligaši koji su Tomasu u mogućnosti pružiti izdašniji ugovor i jače utakmice...

Gdje će Marko Tomas igrati sljedeće sezone, gotovo je nemoguće pogoditi. Jedno je sigurno - u madridskom Realu ne ostaje.

U Ciboni su Messinino razmišljanje kako je Tomas prekobrojan pokušali iskoristiti, ali hrvatski reprezentativac još uvijek nije stavio potpis na ugovor, a španjolski mediji spominju sve više tamošnjih klubova koji ga žele u svojim redovima.

Joventut je već stara priča. Real želi Rickyja Rubija, a u paketu koji bi proslijedili u Badalonu je i Marko Tomas. No sada se među zainteresiranima pojavio i novi ACB ligaš Lucentum iz Alicantea koji ambiciozno kreće u novu sezonu i također vabi Tomasa u svoje redove.

Alicante je već potpisao Vulu Avdalovića koji stiže iz Pamese, a na listi želja su im i Hernan Jasen, Iker Iturbe, Mickael Gelabale te Walter Herrmann.

Odbijenica Tomasa dosta bi poremetila Cibonine planove i u zagrebačkom klubu morali bi se okrenuti nekim drugim mogućnostima na tržištu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!