Nogomet

Potencijalni protivnici Hajduka, Slavena i Rijeke

Bernard Jurišić • petak, 17.07.2009.
Potencijalni protivnici Hajduka, Slavena i Rijeke
Foto: UEFA

Tri naša predstavnika u ždrijebu 3. pretkola Europske lige jutros su saznala svoje potencijalne protivnike. Hajduk, Slaven Belupo, a nadamo se i Rijeka, danas će saznati tko ih čeka u narednoj rundi...

U ždrijebu 3. pretkola Europske lige, koji će se održati danas od 13:30 sati, tri naša predstavnika dobit će svoje protivnike u narednoj rundi. Hajduk je siguran, Slaven Belupo je s 4:0 riješio sva pitanja jučer u Kumanovu, nadajmo se da će i Rijeka isprati sramotan poraz u Luksemburgu i potrajati u Europi barem još koji tjedan.

Jutros su određene skupine u kojima se nalaze potencijalni protivnici naših klubova u 3. pretkolu. Ni jedan naš predstavnik nije nositelj, a uz malo sreće mogli bi se nadati i daljnjem prolazu.

Protivnik Hajduka u 3. pretkolu bit će jedna od sljedećih momčadi: francuski Lille, portugalska Braga, danski Odense, škotski Aberdeen ili pobjednik dvoboja 2. pretkola Žilina - Dacia Kišinjev.

Slaven će u 3. pretkolu ukrstiti koplja s jednim od sljedećih protivnika: Austria Beč, CSKA Sofija, te pobjednici dvoboja 2. pretkola Steaua - Ujpest, Bröndby - Flora, Dinamo Minsk - Tromsö.

Rijeka nakon popravnog ispita protiv Differdangea može očekivati na Kantridi nekog od sljedećih protivnika: talijanska Roma, ukrajinski Metalist Harkiv, poljski Lech, rumunjski Vaslui ili pobjednik dvoboja Zestafoni - Helsingborgs.

Ždrijeb 3. pretkola Europske lige na rasporedu je od 13:30 i moći ćete ga pratiti UŽIVO na Sportnet.hr.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!