Košarka

Celticsi ugrabili novo pojačanje

Mihaela Bradovski • subota, 18.07.2009.
Celticsi ugrabili novo pojačanje

Novo ime u momčadi Celticsa za sljedeću sezonu je vrlo dobri šuter Marquis Daniels. Daniels je potpisao kao free agent, a prošlu sezonu nosio je dres Indiana Pacersa...

Boston Celticsi doveli su veliko pojačanje. Marquis Daniels možda nije veliko ime i igrač za petorku, ali je koristan čovjek s klupe i dobro će im doći za odmijeniti Paula Piercea i Raya Allena u pojedinim trenucima utakmice.

Daniels je imao ugovor s Pacersima prema kojem je sljedeće sezone trebao dobiti 7,35 milijuna dolara, međutim Pacersi su se odlučili ne zadržati Danielsa i ako je on postao slobodan igrač. Osim s Bostonom, koketirao je i s Mavsima, Bobcatsima, Rocketsima, Knicksima i Magicom, međutim Celticsi su bili najkonkretniji.

Od Danielsa u Bostonu očekuju prvenstveno dobru rolu s klupe. Kvalitetno može pokriti sve tri vanjske pozicije i to u Celticsima jako dobro znaju, tu im je potreban još jedan kvalitetan igrač i u njemu su ga dobili.

S Bostonom je potpisao ugovor vrijedan 1,9 milijuna dolara, a u Boston donosi prošlosezonski prosjek iz Pacersa od 13,6 poena i 4,6 skokova po susretu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBAVideo
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!