Košarka

Iznenađenje u Olympiacosu, Barać u problemima

Bernard Jurišić • subota, 18.07.2009.
Iznenađenje u Olympiacosu, Barać u problemima
Foto: Davor Sajko

Grčki Olympiacos napokon je objavio prvu prinovu za narednu sezonu. Potpis je iznenadio mnoge jer se ne radi o nekom zvučnom imenu kakvima "crveni" barataju ovog ljeta. Istovremeno, komplicira se status Stanka Baraća u Tau Ceramici...

Uz svu silu zvučnih i bombastičnih imena koja se spominju u kontekstu Olympiacosa ovog ljeta, bogati klub iz Pireja objavio je da je prvo novo ime za novu sezonu - Thomas Kelati. Riječ je o 27-godišnjem Eritrejcu s američkom putovnicom, koji igra na poziciji niskog krila i stigao je iz španjolske Unicaje.

Koliko ima istine u zanimanju Olympiacosa za sad već desetke NBA igrača ili je riječ o podizanju cijene agenata američkih igrača na NBA tržištu, znaju samo u Olympiacosu. Zadnji koji se spominju u kontekstu dolaska u Pirej je tandem ograničenih slobodnih igrača New York Knicksa Nate Robinson (pobjednik All Star zakucavanja 2009.) i igrač s najviše "dvostruko-dvostrukih" učinaka prošle sezone David Lee.

U međuvremenu, dodatno se zakomplicirao status Stanka Baraća u Tau Ceramici. Nakon dolaska Izraelca Liora Eliyahua, konkurenciju na visokim pozicijama zaoštrio je i dolazak Argentinca Waltera Hermanna iz Detroit Pistonsa. Duško Ivanović svoju je momčad pojačao i bivšim šuterom Zadra, Kanađaninom Carlom Englishem.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!