Košarka

Repeša okupio reprezentativce

Hrvoje Milanović • ponedjeljak, 20.07.2009.
Repeša okupio reprezentativce
Foto: Nikola Movrić

Jasmin Repeša pozdravio je dobro raspoložene reprezentativce Hrvatske na okupljanju u zagrebačkom hotelu Panorama. Na košarkašima se vidjelo da su dobro odmoreni nakon naporne sezone te da su spremni za naporne treninge kojima će ih Repeša sigurno podvrgnuti na pripremama u Crikvenici i Rogli.

Do prvenstva Europe u Poljskoj ostalo je nešto manje od mjesec i pol dana, a naši reprezentativci to razdoblje moraju iskoristiti za postizanje maksimalne forme. "Želimo biti fizički spremniji od svih ostalih", poručio je Repeša, koji je košarkašima odmah dao do znanja da ih očekuju naporne pripreme.

Nakon što obave početna testiranja naši košarkaši u srijedu putuju u Crikvenicu gdje će boraviti do ponedjeljka, a zatim predstoje kondicijske pripreme na Rogli gdje će košarkaši ostati do 7. kolovoza. Sa reprezentacijom Poljske će u Poznanju odigrati dvije pripremne utakmice, te nakon toga još dvije sa Slovenijom u Poreču nakon čega predstoje turniri u Bambergu i Ankari, da bi napokon 4. rujna sjeli na avion i zaputili se u Poljsku.

"Program koji je pred nama je zahtjevan", govori Repeša i najavljuje da će dobrim radom u pripremnom razdoblju nastojati ostvariti dobar rezultat, a dobar rezultat je, kako kaže sam izbornik, stepenica više nego prošle godine, ali potajno se nada medalji.

Izborniku naše reprezentacije su se u Panorami danas javili Zoran Planinić, Roko Ukić, Davor Kus, Marko Popović, Marko Tomas, Marin Rozić, Mario Stojić, Damjan Rudež, Ante Tomić, Marko Banić, Mario Kasun, Sandro Nicević, Krešo Lončar, Drago Pašalić, Nikša Prkačin i Nikola Vujičić, a za nekoliko dana stiže i Damir Rančić koji je svoj izostanak opravdao bolovima u leđima, iako zbog nastupa na Mediteranskim igrama ionako ima slobodno do 28. srpnja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!