Nogomet

Video: Partizan i Cleo za pamćenje

Petar Plevnik • srijeda, 22.07.2009.
Video: Partizan i Cleo za pamćenje

U sinoćnjem uzvratnom susretu drugog pretkola Lige prvaka nogometaši Partizana pobjedom od 8:0 nad velškim Rhylom upisali su najveću europsku pobjedu u klupskoj povijesti, a u dresu srpskog prvaka briljirao je Brazilac Cleo...

Već nakon uvjerljive 0:4 pobjede Partizana u prvom susretu u Walesu bilo je više nego jasno da se velški amateri teško mogu nositi sa srpskim prvakom, a evidentnu razliku u odnosu na Rhyl beogradski je sastav pokazao i u jučerašnjem uzvratu na svom stadionu.

Jučerašnjih 8:0 u Beogradu predstavlja najveću europsku pobjedu Partizana u povijesti, a osim pobjede za anale jučerašnji će susret ostati upamćen i po fantastičnom pogotku Partizanovog Brazilaca Cleversona Gabriela Cordove, poznatijeg pod nadimkom Cleo, koji je ovog ljeta stigao iz redove velikog rivala Crvene zvezde.

Da su čelnici crno-belih napravili sjajan potez doveđenjem 23-godišnjeg Clea pokazala je 17. minuta kada Brazilac na ubacivanje Tomića prima loptu i fantastičnim škaricama posprema loptu u mrežu nemoćnog Kendalla. Sjajnu izvedbu Brazilac je upotpunio hat-trickom, pogocima u 51. i 72. minuti.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!