Vodeni sportovi

"Lagano i opušteno"

Maja Giljanović • petak, 31.07.2009.
"Lagano i opušteno"
Foto: Davor Sajko

(Iz Rima za Sportnet.hr Maja Giljanović) Hrvatski rekord Duje Draganja nakon što je u kvalifikacijama utrke na 50 slobodno poboljšao svoj hrvatski rekord na 21,72 bio je zadovoljan, ali ne odveć razgovorljiv...

Duje Draganja je nakon sedam stotinki boljeg vremena od hrvatskog rekorda koji je Splićanin isplivao na državnom prvenstvu u Rijeci prije 26 dana (21,72) samo kratko izjavio: "Lagano i opušteno. Nema potrebe za prevelikom pričom, čekamo popodne i polufinale".

Aleksej Puninski je svoj osobni rekord spustio na 22,37 (22,43 iz 2008.), ali nije odavao dojam osobito zadovoljnog čovjeka: "Moja špica je prošla, u formi sam bio na državnom i iako mogu biti zadovoljan osobnim rekordom, nisam u finalu i to nije to. U Rijeci sam vjerovao da ću u Rimu biti još bolji. Tamo sam na 100 slobodno isplivao osobni i mislio sam da će ovdje biti odlično, ali kiksao sam na 100" (30.) "a sada sam i bez polufinala i na 50. Šteta jer se osjećam sjajno, ali osjećaj u vodi zna i prevariti".

Mario Todorović je i sam isplivao svoj osobni rekord na 100 delfin (52,09): "Osobni je i mogu biti zadovoljan, ali lošije je od očekivanog. Priželjkivali smo ići ispod 52 sekunde i sigurno je da sam mogao bolje. Bila je i duga sezona, od 1. lipnja do kraja evo srpnja, i što je tu je. U globalu ne mogu biti nezadovoljan jer sam isplivao osobne rekorde i na 50 i na 100 metara".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!