Košarka

Parker se očekuje protiv Finske

Branimir Korać • utorak, 04.08.2009.
Parker se očekuje protiv Finske

Francuska u prvom susretu dodatnih kvalifikacija za Eurobasket neće imati na raspolaganju Tonyja Parkera, a njegov nastup i povratak u reprezentaciju očekuju za vikend kada će igrati protiv Finske...

Situacija s Tonyjem Parkerom najveća je briga Francuza. Francuski playmaker vratio se s priprema u San Antonio na inzistiranje kluba kako bi tamo odradio preglede i rehabilitaciju. Bez njega je Francuska, jasno, slabija reprezentacija i svi s nestrpljenjem iščekuju njegov povratak.

Izbornik francuske reprezentacije Vincent Collet najavio je kako bi to moglo biti ipak uskoro. "Razgovarao sam s Tonyjem preko vikenda i mislim da će već u subotu igrati protiv Finske. Koliko će igrati, to je manje važno, važniji nam je njegov dolazak", rekao je novinarima Collet.

Collet je u Cagliari poveo 13 igrača i na dan utakmice odlučit će koji neće nastupiti. U avionu su se našli Antoine Diot (Le Mans), Nicolas Batum (Portland Trail Blazers), Aymeric Jeanneau (ASVEL), Alain Koffi (Le Mans), Johan Petro (Denver Nuggets), Edwin Jackson (Pau Orthez), Yannick Bokolo (Gravelines), Florent Pietrus (Pamesa), Nando De Colo (Cholet), Boris Diaw (Charlotte Bobcats), Ronny Turiaf (Golden State Warriors), Joseph Gomis (Unicaja) i Ali Traore (ASVEL).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!