Nogomet

Cico krenuo remijem

Mihaela Bradovski • petak, 07.08.2009.
Cico krenuo remijem
Foto: Bernard Jurišić

Bivši hrvatski izbornik Zlatko Kranjčar ove sezone vodi najveći iranski klub Persepolis. U prvom službenom meču s Persepolisom, upisao je remi u prvom kolu iranskog prvenstva na gostovanju kod Mes Kermana...

Persepolis pod vodstvom Zlatka Kranjčara startao je u deveto izdanje Premierlige Irana remijem na gostovanju u Kermanu 3:3 protiv Mes Kermana. Na Shahid Bahonar stadionu Persepolis je tri puta vodio, ali nije uspio zadržat vodstvo i na kraju se zadovoljio remijem.

"Zadovoljan sam igrom mojih igrača, ali ne i fizičkom pripremljenošću jer smo već nakon sat vremena bili u problemima", govorio je Kranjčar nakon susreta.

S druge strane trener domaćina Parviz Mazloumi nije ničim pokazivao zadovoljstvo unatoč tome što je igrao protiv velikog Persepolisa. "Iako smo postigli tri pogotka i remizirali s Persepolisom, nisam zadovoljan rezultatom. Obrana mora pokazati više koordinacije, u nastavku prvenstva pokazat ćemo puno više i vidjet će se naša prava snaga", nezadovoljno je zvučao Mazloumi.

U remiju u Kermanu pogotke za Persepolis postigli su Hadi Norouzi dva te Sheis Rezaie dok su strijelci za domaćina bili dvaput Edinho te jednom Rouhollah Bigdeli.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!