Košarka

Gasol operiran, Eurobasket upitan

Mihaela Bradovski • utorak, 11.08.2009.
Gasol operiran, Eurobasket upitan
Foto: EPA

Prva zvijezda španjolske košarkaške reprezentacije Pau Gasol uspješno je operirao prst lijeve ruke te će se zaputiti na rehabilitaciju, no Špasnjolci se nadaju kako nastup na Eurobasketu nije pod znakom pitanja...

Dugo je Pau Gasol razmišljao hoće li nastupiti za španjolsku reprezentaciju na Eurobasketu ili ne, na kraju se odlučio za nastup da bi na jednom od posljednjih treninga slomio prst te morao na hitnu operaciju.

Operacija je protekla u redu, a liječnici mu predviđaju stanku od nekih tri tjedna što automatski dovodi pod znak pitanja i njegov nastup na Eurobasketu. Gasol i stručni stožer reprezentacije nadaju se kako će moći zaigrati u Poljskoj, no sve ovisi o rehabilitacijskom tijeku obzirom da bi oporavak trebao završiti neposredno prije početka Eurobasketa.

Sergio Scariolo tako je u priličnim problemima, na Eurobasketu već neće moći računati na Josea Manuela Calderona, Bernija Rodrigueza i Carlosa Jimeneza, a neigranjem Paua Gasola jasno je koliko će španjolska reprezentacija biti oslabljena.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!