Nogomet

Jedan korak natrag, dva naprijed

Borna Rupnik • utorak, 25.08.2009.
Jedan korak natrag, dva naprijed
Foto: Kristijan Komarica

Momčad Heartsa u četvrtak bi se mogla suprotstaviti Dinamu u ponešto izmijenjenom izdanju. Premda im se ozlijedio napadač, za uzvratni susret četvrtog pretkola Europske lige trebala bi biti spremna dvojica veznjaka...

Uzvratnu utakmicu posljednjeg pretkola Europske lige između Heartsa i Dinama sigurno će propustiti 22-godišnji škotski napadač Calum Elliot, no to nije vijest od posebne važnosti za zagrebački sastav jer on nije zaigrao na Maksimiru.

Mladi će Škot morati na operaciju, ali mađarskog trenera Csabu Laszla sigurno raduje što će hrvatskom predstavniku na noge moći izaći jači za Laryeu Kingstona i Andrewa Drivera.

Kingston je ganski reprezentativac koji je u posljednje dvije godine postigao sedam prvenstvenih pogodaka u dresu škotske momčadi, a na najboljem je putu da se na vrijeme oporavi od ozljede bedrenog mišića.

Driver je mladi, 21-godišnji Englez s jednim nastupom za mladu selekciju svoje zemlje, a boje Heartsa brani već nekoliko godina i upisao je respektabilan broj utakmica. Prošle ga je zime tražio Coventry City, a Hearts je na ljeto za njega odbio tri milijuna funti tešku ponudu nizozemskog Twentea.

Međutim, Dinamo još uvijek u rukavu ima najjači adut - vodstvo od 4:0 iz prvog susreta.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!