Nogomet

Još jedan udarac za Hearts

Antonija Pavlić • srijeda, 26.08.2009.
Još jedan udarac za Hearts
Foto: Davor Sajko

Nakon što su prije uzvratnog ogleda 4. pretkola Europske lige s Dinamom u Škotskoj ostali bez napadača Caluma Elliota, Hearts je danas zadesio i još jedan neugodan izostanak. Četiri pogotka prednosti morat će ganjati bez dokapetana Eggerta Jonssona, koji će zbog problema s trbuhom pauzirati oko šest tjedana...

Uzvratna utakmica 4. pretkola Europske lige između Heartsa i zagrebačkog Dinama prema mnogima je samo pitanje formalnosti, no ne i temperamentnim Škotima. Igrači i navijači Heartsa ne odustaju, naime, tek tako od plasmana u skupine Europske lige, i nadaju se čudu na Tynecastlleu.

Četiri pogotka prednosti koja je akumulirao Dinamo na Maksimiru morat će ipak tražiti bez ozlijeđenih Caluma Elliota, a sada i Eggerta Jonssona, kojeg muče trbušni problemi i bit će prisiljeni s terena izbivati oko šest tjedana.

"Jonssonov izostanak nije dobra vijest, no što možemo učiniti? Nedostajat će nam, to je sigurno, no profesionalac je i uvjeren sam da će naporno raditi kako bi se što prije vratio u momčad", prokomentirao je trener Csaba Laszlo.

"Ozljede su dio nogometne igre, a mi s njima trenutno nemamo sreće", zaključio je.

21-godišnji veznjak u momčadi je posljednjih tjedana obnašao dužnost kapetana, budući da zbog suspenzije isto nisu mogli obavljati Michael Stewart i Mariu Zaliukas.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!