Nogomet

Video: Golovi Šokote i Benka

Mihaela Bradovski • nedjelja, 30.08.2009.
Video: Golovi Šokote i Benka
Foto: Dejan Popek

U šestom kolu belgijske Jupiler lige Lokeren je na svom travnjaku ugostio Mouscron i slavio 4:1. Među strijelcima bio je i Tomo Šokota...

Tomo Šokota nije zaboravio zabijati. Njegov Lokeren ugostio je u šestom kolu belgijskog prvenstva Mouscron i visoko slavio 4:1, a Šokota se upisao među strijelce.

Domaćin je poveo u 24. minuti preko Janczyka da bi sedam minuta kasnije bilo već 2:0. Carević je ubacio visoku loptu prema Šokoti koji je bio u skoku sa Salcecom, lopta je došla do Smajića, a ovaj zabija za 2:0.

Prije odlaska na odmor domaćin rješava pitanje pobjednika. Salceco još jednom ne reagira najbolje, a Šokota to koristi i postiže svoj prvi ovosezonski gol.

Odmah na startu drugog poluvremena i četvrti pogodak za domaćina, Janczyk je odradio najveći dio posla, pronašao Šokotu, a ovaj novim golom podignuo na 4:0. Počasni pogodak za goste djelo je Maaha u 75. minuti.

Mario Carević odigrao je svih 90 minuta dok je Šokotu u 88. minuti zamijenio Iddi Baba.

Pobjedu je upisao i Kortrijk koji je ugostio na svom terenu Gent. U minimalnoj pobjedi 1:0 strijelac je bio Leon Benko u 49. minuti. Bivši Varteksovac na travnjaku je proveo 84 minute.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!