Nogomet

"Poraz od Hrvatske jedan od najgorih"

Mihaela Bradovski • nedjelja, 30.08.2009.
"Poraz od Hrvatske jedan od najgorih"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

David Beckham nerado se prisjeća engleskog poraza u kvalifikacija za Europsko prvenstvo na Wembleyu pretprošle godine. Taj poraz 3:2 koji je Englesku ostavio bez Eura, jedan mu je od najtežih u životu...

Što se više približava kvalifikacijski dvoboj Engleske i Hrvatske, mediji sve više izvlače iz arhive onaj dvoboj iz kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2008. godine kada je Hrvatska na Wembleyu svladala Englesku 3:2 i na taj način Engleze ostavila bez Eura. Ponovno bi dvoboj mogao jednoj reprezentaciji značiti neodlazak ovaj put na SP, a sada strahuje Hrvatska.

David Beckham jako se dobro sjeća tog dvoboja i oslikava ga kao jedan od najtežih poraza u životu.

"Bila mi je to jedna od najtežih večeri u engleskom dresu. Nismo se uspjeli kvalificirati na Europsko prvenstvo, a kada se ne uspijete kvalificirati, to je onda katastrofa. Bio je to katastrofalan kraj kvalifikacija, definitivno nismo željeli prolaziti kroz to", kaže Beckham.

Na žalost, Englezi će dobiti priliku za jednako uzvraćanje našoj reprezentaciji. Beckhama to baš previše ne zanima, više je orijentiran na Južnu Afriku i osvajanje naslova prvaka svijeta. "Kada se kvalificirate, uvijek želite biti optimisti, uvijek želite vjerovati kako možete to i osvojiti, stoga sam i ja sada tako raspoložen. Posebno sam optimist zbog ove reprezentacije jer kod ove skupine igrača morate imati dobar osjećaj", govori engleski reprezentativac.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometSP 2010.
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!