Vodeni sportovi

HOO čestitao jedriličarima

Sportnet • nedjelja, 30.08.2009.
HOO čestitao jedriličarima

Nakon dva velika uspjeha hrvatskog jedrenja, europskog naslova Ivana Kljakovića Gašpića u klasi Finn i svjetskog Šime Fantele i Igora Marenića u klasi 470, pristigle su čestitke Hrvatskog olimpijskog odbora...

Šime Fantela i Igor Marenić bili su najbolji na Svjetskom prvenstvu olimpijske klase 470 u Kopenhagenu, a HOO im je uputio čestitku:

Bravo Šime, bravo Igore!

U ime hrvatske olimpijske obitelji i naše osobno, upućujemo vam iskrene čestitke na osvajanju naslova svjetskih prvaka u olimpijskom dvosjedu 470!

Izuzetan je to nastavak sjajnih ovogodišnjih rezultata. Nakon osvajanja europskog srebra, na ovom Svjetskom prvenstvu pokazali ste zrelost i kvalitetu te dokazali da ste najbolji. Zahvaljujući vama, hrvatsko jedrenje je dobilo prvo svjetsko seniorsko zlato u nekoj od olimpijskih klasa.

I u nastavku sezone želimo vam puno osobnog zadovoljstva i sportskog uspjeha.

Čestitku HOO-a dobio je i Ivan Kljaković Gašpić, europski prvak u klasi Finn:

Bravo Ivane!

U ime hrvatske olimpijske obitelji i naše osobno, upućujemo ti iskrene čestitke na izuzetnom sportskom uspjehu, osvajanju naslova europskog prvaka klase Finn!

Nakon srpanjske svjetske bronce, dokazao si svoju kvalitetu i na Europskom prvenstvu. Ostvario si još jedan sjajan osobni uspjeh, ali i rezultat hrvatskog jedrenja u godini koja će se dugo pamtiti u jedriličarskom sportu Hrvatske.

Iznimno nas veseli činjenica da si nakon uspješne juniorske karijere nastavio s pobjedama i u seniorskoj, čime si pokazao konstantu i kvalitetu.

I u nastavku sezone želimo ti puno osobnog zadovoljstva i sportskog uspjeha.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!