Nogomet

Šest mjeseci oporavka za Pletikosu

Antonija Pavlić • utorak, 01.09.2009.
Šest mjeseci oporavka za Pletikosu
Foto: Kristijan Komarica

Stipe Pletikosa uspješno je jučer operirao u Hamburgu ligamente i meniskus desnog koljena, a prve legitimne procjene o izostanku s terena kazuju šestomjesečnu stanku...

Stipe Pletikosa operiran je jučer u Hamburgu i oporavljat će se oko šest mjeseci, objavio je službeni klub hrvatskog reprezentativca, moskovski Spartak.

"Operacija koljena bila je uspješna, a rehabilitacija će trajati oko šest mjeseci. Pletikosa će sljedećih nekoliko dana ostati u Njemaačkoj, a poslije toga će se vratiti u Moskvu i tu započeti s periodom oporavka."

Donedavni prvi vratar nacionalne vrste ozlijedio je ligamente desne noge i meniskus u relaksirajućem "glavometu" na posljednjem ovogodišnjem treningu u Spartaku, prije no što je trebao otputovai u London na konačno potpisivanje šestomjesečne posudbe s Tottenhamom.

Umjesto toga nesretni je negdašnji golman Hajduka dobio šest mjeseci mukotrpnog oporavka, nakon kojih će ponovno morati dobrano upregnuti kako bi se izborio za povjerenje stratega Spartaka i mogući novi transfer na Otok - gdje mu je oduvijek bio najveći san zaigrati.

Brz oporavak zaželjeli su mu i svi igrači i uprava kluba. "Stipi želimo što brži oporavak i povratak na terene - mendžament, igrači i treneri kluba."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!