Ostali sportovi

Čelnik ITTF-a posjetio Sandru Paović

Sportnet • četvrtak, 03.09.2009.
Čelnik ITTF-a posjetio Sandru Paović

Kao što svi znamo, Sandra Paović je već nekoliko mjeseci na rehabilitaciji u švicarskoj klinici Nottwil. Ovih dana ju je tamo posjetio i predsjednik ITTF-a Adham Sharara.

Inspiriran posjetom, Sharara je svoje dojmove putem pisma podijelio sa stolnoteniskim svijetom. U pismu u kojem opisuje svoj susret sa Sandrom, Sharara, između ostaloga navodi, kako njezina odlučnost isprepletena pozitivnim stavom Sandri daju snagu da se nosi s nesrećom koja joj se dogodila.

Nadalje, predsjednik ITTF-a govori kako Sandra s velikim ponosom govori kako je cijela Hrvatska, ali i stolnoteniski svijet stao iza nje i pružio joj podršku i financijsku pomoć potrebnu za odlazak na rehabilitaciju u Nottwil. Isto tako dodaje kako Sandra svojim stavom i osmjehom koji ne silazi s njezinog lica sugovorniku ulijeva povjerenje, te istodobno briše strah od mogućnosti postavljanja pogrešnog pitanja.

Tako je Sandra Sharari ispričala sve o detaljima nesreće, ali i spomenula kako bi željela nastupiti na Paraolimpijskim igrama u Londonu. Kaže kako je pokušala igrati u invalidskim kolicima, ali da je tehnika pekomplicirana. No, kako će igrati stoječki ako joj zavežu reket za ruku.

Inspiriran svime što mu je Sandra ispričala, Sharara je u svom pismu zahvalio svima koji su uložili trud i donirali financije potrebne za Sandrin oporavak, te napisao kako je uvjeren da će Sandra vođena svojim borbenim duhom ponovo aktivno igrati stolni tenis, te postati simbolom pozitivnog razmišljanja i upornosti.

Foto: ITTF

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!