Nogomet

"Nismo Hrvatima zaboravili EP"

Mihaela Bradovski • nedjelja, 06.09.2009.
"Nismo Hrvatima zaboravili EP"
Foto: Davor Sajko

Bjelorusija je iza Hrvatske, Slovenija je iza Engleske. Vremena za analize nema, srijeda je blizu i reprezentacije već razmišljaju jedna o drugoj. Steven Gerrard najavljuje kako će Engleska biti vrlo motivirana...

Englezi su dobili priliku osvetiti se Hrvatskoj na istovjetan način. Naša reprezentacija izbacila je Englesku s Europskog prvenstva pobjedom u zadnjem susretu kvalifikacija, a nešto slično može napraviti i Engleska, izravno se osvetiti i bitno umanjiti hrvatske šanse za odlazak u Južnu Afriku.

Jedan od onih koji su sudjelovali u tom engleskom porazu na Wembleyu je i Steven Gerrard. Veznjak Liverpoola teško je prihvatio taj poraz i još uvijek ga nije zaboravio te najavljuje kako će biti posebno motiviran.

"Siguran sam kako će u srijedu biti teško i morati podići igru u odnosu na susret sa Slovenijom, no nadam se kako ćemo slaviti i otići na Svjetsko prvenstvo. Bit ćemo posebno motivirani, moramo biti, nismo zaboravili posljednji susret na Wembleyu. Iz tog susreta nas je još puno u reprezentaciji i još uvijek nas to boli", kaže Gerrard.

Stevie G za kraj dodaje kako prema Hrvatskoj treba pokazati puno respekta, ali je uvjeren kako će uz silnu motivaciju Engleska uzeti pobjedu i osigurati Svjetsko prvenstvo.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometSP 2010.
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!