Nogomet

Jurić otpao za Englesku

Antonija Pavlić • utorak, 08.09.2009.
Jurić otpao za Englesku
Foto: Kristijan Komarica

Defenzivni veznjak hrvatske reprezentacije Ivan Jurić otpao je iz konkurencije za sutrašnji susret s Engleskom zbog parcijalne rupture kolateralnih ligamenata desnog koljena...

Novi veliki udarac dočekao je Slavena Bilića tek nešto manje od sat vremena prije kretanja aviona za Englesku.

Nakon ozljede Luke Modrića te crvenog kartona Vedrana Ćorluke protiv Engleske neće moći istrčati niti defenzivni veznjak Genoe Ivan Jurić, i to zbog parcijalne rupture kolateralnih ligamenata desnog koljena.

Da situacija bude još teža, Jurić je uz Ognjena Vukojevića trebao biti glavni "razbijač" engleskih napada i opstruator njihove igre, a kao jedan od zadataka vjerojatno bi mu bio i "čuvanje leđa" kreativcima Niki Kranjčaru, Ivanu Rakitiću, pa i Eduardu.

"Dobio sam jučer udarac u koljeno, no iz prve nisam mislio da je išta ozbiljno. Osjećao sam se malo čudno i kao da mi je nešto smetalo, no konačnu potvrdu ozbiljnosti ozljede dobio sam tek jutros na pregledu kod lječnika. Ne mogu vjerovati, koji peh", rekao je vidno razočarani i nesretni Jurić.

Njegovo mjesto u sutrašenjem ogledu zauzet će tako najvjerojatnije Jerko Leko ili Nikola Pokrivač, no moguća je solucija i igranje s četvoricom izrazitih ofenzivaca, u kojem bi slučaju mjesto u prvoj postavi našao - Anas Sharbini.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!