Nogomet

Luka Modrić vjeruje u Kranjčara

Borna Rupnik • srijeda, 09.09.2009.
Luka Modrić vjeruje u Kranjčara
Foto: Kristijan Komarica

Na žalost ne samo hrvatskog izbornika nego i cjelokupne hrvatske javnosti, Luka Modrić neće sudjelovati u novom okršaju s Englezima. No, Luka smatra da ga Niko Kranjčar može kvalitetno zamijeniti...

Niko Kranjčar dobro je zamijenio Luku Modrića u dvoboju protiv Bjelorusije, ali večeras ga čeka neusporedivo teži ispit. Drugo gostovanje na Wembleyu bit će jedan od najvećih izazova reprezentacije Slavena Bilića.

No, Modrić tvrdi da je Kranjčar pravi materijal za utišavanje prepunog hrama engleskog nogometa. "Niko je čvrst na lopti, ima sjajan pregled igre, a dodavanja su mu odlična. Opasan je igrač", kaže Tottenhamov veznjak za svog novopridošlog suigrača.

Dobro poznavanje engleskog nogometa moglo bi Kranjčaru biti od velike koristi ne samo u srijedu, nego i tijekom ostatka sezone, koju će provesti na White Hart Laneu. "Niko zna sve o engleskom nogometu. Neće mu trebati puno vremena za prilagodbu", vjeruje Modrić.

Prije dvije godine upravo je Niko Kranjčar načeo mrežu Scotta Carsona, a osvoje li naši toliko željene bod(ove), uljepšat će Luki Modriću njegov 24. rođendan.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!