Nogomet

"Maradona je užasan izbornik"

Antonija Pavlić • petak, 11.09.2009.
"Maradona je užasan izbornik"
Foto: EPA

Pobjeda nad Argentinom pred svojim navijačima razvezala je malo jezike paragvajskim nogometašima, a posebno aktivan u omalovažavanju argentinskog izbornika Diega Maradone bio je Nelson Valdez..

Nogometaši Paragvaja maksimalno su zakomplicirali i ovako kompliciranu argentinsku situaciju u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi, pobijedivši ju kod kuće s 1:0.

Jedini pogodak postigao je u 26. minuti Nelson Valdez, napadač dortmundske Borussije, s čime je Diegu Maradoni i njegovim pulenima ostavio male šanse plasmana na SP. Sve je sada u rukama drugih momčadi.

"Čast mi je pobijediti momčad u kojoj igra Lionel Messi, ne onu koju vodi Diego Maradona", počeo je Valdez sa svojim "napadom" na slavnog Argentinca.

"Argentina ima odlične nogometaše i jedna su od najboljih reprezentacija na svijetu, no ne mogu se oteti dojmu da im nešto nedostaje. Nisu momčad."

Na pitanje što misli o Maradoni kao izborniku kratko je, ali veoma jasno rekao. "Maradona je kao izbornik pokazao jedno veliko - ništa."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!