Nogomet

Perišić debitirao golom

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 14.09.2009.
Perišić debitirao golom

Belgijci su odigrali šesto kolo Jupiler lige, a u posljednja dva susreta Germinal Beerschot je svladao Lokeren dok je Club Brugge remizirao s Genkom...

Germinal Beerschot i Lokeren u prvom jučerašnjem dvoboju odigrali su izjednačenu utakmicu u kojoj je na kraju Germinal upisao pobjedu 2:1. Poveli su domaćini u 12. minuti preko Tshibuabue da bi u 20. minuti Janczyk poravnao na 1:1. U drugom dijelu, već u 51. minuti Germinal postiže još jedan pogodak, ovaj put je strijelac Faris Haroun i to je bilo dovoljno za pobjedu 2:1.

Ivan Leko kod Germinala odradio je svih 90 minuta, Tomo Šokota kod gostiju već u 29. minuti zbog ozljede je morao van dok je Mario Carević igrao 90 minuta i u 80. minuti zaradio žuti karton.

Club Brugge i Genk u derbiju su igrali 1:1, a u dresu Bruggea na najbolji mogući način debitirao je Ivan Perišić. Thomas Buffel doveo je goste u 20. minuti u vodstvo, no Perišić je u 45. minuti iskoristio pogrešku vratara i poravnao na 1:1. Naš internacionalac odradio je svih 90 minuta za Brugge.

Jupiler liga, 6. kolo:
Germinal Beerschot - Lokeren 2:1, Club Brugge - Genk 1:1.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!