Ostali sportovi

Dobar start hrvatski reprezentativaca

Sportnet • četvrtak, 17.09.2009.
Dobar start hrvatski reprezentativaca
Foto: Davor Sajko

Izuzev Ivana Juzbašića koji je u srijedu odigrao pretkolo pojedinačnog natjecanja, svi hrvatski reprezentativci u pojedinačnom su dijelu natjecanja izašli za stol tek u četvrtak i svi su u prvom kolu upisali pobjede.

Najteži posao imala je Tamara Boroš kojoj je bilo potrebno sedam setova za pobjedu nad Negrisoli, dok su ostale naše reprezentativke s lakoćom izborile prolaz u drugo kolo. Bakula je bez izgubljenog seta izbacila Kačatrian, Vaida je prepustila jedan set Ali, a Mirela Đurak je s istim rezultatom bila bolja od Christoforaki. Djevojke su jednako uspješne bile i u parovima.

Stolnotenisači su također lako prošli prvo kolo pojedinačnog, te natjecanja u paru. Primorac je bio bolji od Lebessona, Ivan Juzbašić je bez borbe prošao Ciotija, Gaćina je svladao Ivaneka, a Tošić Rogiersa. Nadalje, Primorac i Tošić su bili bolji od Vitta i Dieza, a Gaćina i Juzbašić su izbacili Njemački par Fejer Konnerth – Franziska.

Stolnotenisačice, pojedinačno, 1. kolo: Boroš – Negrisoli 4:3, Bakula – Kačatrian 4:0, Vaida – Ali 4:1, Đurak – Christoforaki 4:1.
Parovi, 1. kolo: Bakula, Đurak – Emiova, Ahmadova 3:0, Boroš, Li – Soročinskaja, Gapanova 3:1, Vaida, Lovas – Parker, Sibley 3:1.

Stolnotenisači, pojedinačno, 1. kolo: Primorac – Lebesson 4:1, Juzbašić – Cioti w.o., Gaćina – Ivanek 4:0, Tošić – Rogiers 4:0.
Parovi, 1. kolo: Primorac, Tošić – Vitta, Diez 3:2, Gaćina, Juzbašić – Fejer Konnerth – Franziska 3:0.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!