Ostali sportovi

Odličan nastup Marenčića i Videca

Sportnet • petak, 18.09.2009.
Odličan nastup Marenčića i Videca

Odličan nastup u današnjim eliminacijama na 4. svjetskom 3D prvenstvu u Latini u Italiji, a posebno u prvom krugu eliminacija, imali su danas hrvatski predstavnici u golom luku Zoran Marenčić i Zdenko Videc. Obojica su pucala jako dobro te su zasluženo izborili i drugi krug eliminacija.

Zoran Marenčić bio je najbolji s pogođenih 116 krugova dok je Zdenko Videc bio 5. sa 114 pogođenih krugova. Obojica su tako ušla među najboljih 8, odnosno 2. krug eliminacija.

Možda i pomalo iznenađeni dobrim plasmanima, drugi krug eliminacija nisu odradili na istom nivou, pa je tako 107 pogođenih krugova Zoranu Marenčiću bilo dovoljno za 6. mjesto ukupnog poretka, a 105 pogođenih krugova Zdenku Videcu za 7. mjesto ukupnog poretka.

Matea Kolarek je pak u konkurenciji seniorki složenog luka prvi krug eliminacija završila na 16. mjestu s pogođenih ravnih 100 krugova što joj nije bilo dovoljno za ulazak u drugi krug eliminacija. U ukupnom poretku Matea se plasirala na 16. mjesto. Valja napomenuti da je ona još juniorka i da se nastupom u seniorskoj konkurenciji na ovakvom tipu natjecanja kali za sve jaču konkurenciju i predstojeće izazove velikih međunarodnih natjecanja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!