Nogomet

UEFA Champions League Trophy Tour u Rijeci

Sportnet • srijeda, 23.09.2009.
UEFA Champions League Trophy Tour u Rijeci

Rijeka je ugostila Trophy Tour 2009. pa su Riječani imali priliku osjetiti uzbuđenje koje donosi najprestižnije nogometno natjecanje – Trophy Tour nakon Rijeke i Osijeka ide u Zagreb odakle putuje u Bukurešt.

U okviru trogodišnjeg sponzorstva UEFA Champions League, UniCredit Grupa, čija je članica Zagrebačka banka, prezentira u Hrvatskoj trofej namijenjen pobjednicima najprestižnijeg europskog nogometnog natjecanja.

Tako su tijekom današnjeg prijepodneva Riječani na Trgu 111. brigade razgledali i fotografirali slavni trofej kojeg su u povijesti podizali nogometni velikani poput Luisa Figa, Ryana Giggsa, Cristiana Ronalda, Paola Maldinija, Stevena Gerrarda, Ronaldinha, Zinedinea Zidana i mnogih drugih.

UEFA Champions League Trophy Tour u Hrvatskoj je bila započela jučer u Splitu gdje je došla izravno iz talijanskog Milana, a nakon Rijeke, Trophy Tour se nastavlja u Osijeku 24. rujna, a kulminacija će biti u Zagrebu na jezeru Jarun od 25. do 26. rujna. Metropola će ugostiti Trophy Tour Village, nizom atrakcija koje omogućavaju istraživanje legendarnog svijeta UEFA Champions League, a ulazak je besplatan. Prolaskom kroz „tunel igrača“, posjetitelji će ući u poticajan izložbeni prostor koji sadrži fotografije, video materijale i multimedijske sadržaje koji oživljavaju veliko natjecanje, golove i povijesne trenutke turnira. Zid slavnih je posvećen najvećim šampionima Europskog kupa i njegovog nasljednika, natjecanja UEFA Champions League, dok veliki zasloni također podsjećaju na čarobne trenutke ovog prestižnog turnira.

UEFA Champions League Trophy Tour ambasador kroz Hrvatsku je izbornik nogometne reprezentacije Slaven Bilić.

Trophy Tour također će, nakon Italije i Hrvatske, posjetiti Rumunjsku (Bukurešt) 03. i 04. listopada, potom Mađarsku (Budimpeštu) 10. i 11. listopada, a završava u Bugarskoj (Sofija) 17. i 18. listopada.

Trophy Tour je jedna od glavnih inicijativa u sklopu UniCreditovog trogodišnjeg sponzorstva UEFA Champions League, strateškog pothvata koji će omogućiti Grupi UniCredit da poveća pojavnost kao europske bankarske grupacije sa snažnim i dubokim korijenima u 22 zemlje. Grupa UniCredit će također, kroz sponzorstvo natjecanja UEFA Champions League i u suradnji s lokalnim zajednicama razviti niz društvenih inicijativa koje će osnažiti osjećaj pripadnosti Grupi kod svih zaposlenika.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!