Nogomet

UEFA Champions League Trophy u Osijeku

Sponzorirani članak • četvrtak, 24.09.2009.
UEFA Champions League Trophy u Osijeku

Osijek je ugostio Trophy Tour 2009. pa su tako Osječanii imali priliku osjetiti uzbuđenje koje donosi najprestižnije nogometno natjecanje uz pehar popularne Lige prvaka...

U okviru trogodišnjeg sponzorstva UEFA Champions League, UniCredit Grupa, čija je članica Zagrebačka banka, prezentira u Hrvatskoj trofej namijenjen pobjednicima najprestižnijeg europskog nogometnog natjecanja. Red je došao na Osijek, a sljedeća je postaja Zagreb.

Tako su tijekom današnjeg prijepodneva Osječani na Trgu Ante Starčevića razgledali i fotografirali slavni trofej kojeg su u povijesti podizali nogometni velikani poput Luisa Figa, Ryana Giggsa, Cristiana Ronalda, Paola Maldinija, Stevena Gerrarda, Ronaldinha, Zinedine Zidana i mnogih drugih.

UEFA Champions League Trophy Tour u Hrvatskoj je bila započela ovog utorka u Splitu gdje je došla izravno iz talijanskog Milana, a nakon Rijeke i Osijek, Trophy Tour se nastavlja u Zagrebu na jezeru Jarun od 25. do 26. rujna. Metropola će ugostiti Trophy Tour Village, nizom atrakcija koje omogućavaju istraživanje legendarnog svijeta UEFA Champions League, a ulazak je besplatan. Prolaskom kroz "tunel igrača", posjetitelji će ući u poticajan izložbeni prostor koji sadrži fotografije, video materijale i multimedijske sadržaje koji oživljavaju veliko natjecanje, golove i povijesne trenutke turnira. Zid slavnih je posvećen najvećim šampionima Europskog kupa i njegovog nasljednika, natjecanja UEFA Champions League, dok veliki zasloni također podsjećaju na čarobne trenutke ovog prestižnog turnira.

O UniCreditu

UniCredit je jedna od vodećih međunarodnih financijskih institucija s jakim uporištem u 22 europske zemlje te predstavništvima na još 27 drugih tržišta, s približno 10.000 podružnica i više od 168.000 zaposlenika na dan 30. lipnja 2009. U regiji srednje i istočne Europe UniCredit upravlja najvećom međunarodnom bankarskom mrežom s više od 4.000 podružnica i poslovnica.

Grupa je prisutna u sljedećim zemljama: Austrija, Azerbejdžan, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Češka, Estonija, Hrvatska, Italija, Kazahstan, Kirgistan, Letonija, Litva, Mađarska, Njemačka, Poljska, Rumunjska, Rusija, Slovačka, Slovenija, Srbija, Turska i Ukrajina.

UEFA Champions League Trophy Tour ambasador kroz Hrvatsku je izbornik nogometne reprezentacije Slaven Bilić. Trophy Tour također će, nakon Italije i Hrvatske, posjetiti Rumunjsku (Bukurešt) 03. i 04. listopada, potom Mađarsku (Budimpeštu) 10. i 11. listopada gdje završava u Bugarskoj (Sofija) 17. i 18. listopada.

Trophy Tour je jedna od glavnih inicijativa u sklopu UniCreditovog trogodišnjeg sponzorstva UEFA Champions League, strateškog pothvata koji će omogućiti Grupi UniCredit da poveća pojavnost kao europske bankarske grupacije sa snažnim i dubokim korijenima u 22 zemlje. Grupa UniCredit će također, kroz sponzorstvo natjecanja UEFA Champions League i u suradnji s lokalnim zajednicama razviti niz društvenih inicijativa koje će osnažiti osjećaj pripadnosti Grupi kod svih zaposlenika.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja