Ostali sportovi

Primorac uspješan, dvije pobjede Gaćine

Sportnet • ponedjeljak, 28.09.2009.
Primorac uspješan, dvije pobjede Gaćine

Protekli vikend bio je bogat klupskim stolnoteniskim događanjima. Tako je odigrano prvo kolo Prve hrvatske lige, koje je prošlo bez iznenađenja. Drugim riječima, favoriti su upisali uvjerljive pobjede...

Kod stolnotenisača je Donat bez izgubljenog boda pobijedio Split, a na isti način je Libertas slavio protiv FRIMA, kao i Dugo Selo protiv Vodovoda. GSTK Zagreb je Industrogradnji prepustio dva boda, a u susret STK Dr. Časl i Pule, jedini bod za Pulu istvario je Stankovski koji je bio bolji od Kneževića.

Kod stolnotenisačica je HASTK Mladost Iskon u gostima lako svladao Aquaestil, Bjelovar je slavio na gostovanju kod Lokomotive, a TIS kod FRIMA. Pula je kod kuće bila bolja od Marathona, a Varaždin od STK Mladost Iskona.

Odigrano je i prvo kolo Lige prvaka stolnotenisača u kojem je UMMC našeg Zorana Primorca s 3:2 slavio na gostovanju kod Pluderhausena. Zoran Primorac ostvario je jednu pobjedu i jedan poraz – prvo je s 3:2 izgubio od Kosowskog, nakon čega je s 3:2 pobijedio Karakaševića.

Odigrano je i treće kolo njemačke Bundeslige u kojem je Saarbrüchen Andreja Gaćine s 3:2 izgubio na gostovanju kod Grenzaua, a dvije pobjede za Saarbrücken ostvario je upravo Gaćina koje je bio bolji od Pavelke i od Bauma.

"Igrali smo bez Leunga, što je sigurno utjecalo na konačan ishod. Ja sam igrao dobro, premda se nisam tome nadam jer sam se nakon EP-a osjećao prazno, ali izgleda da je odmor od četiri dana nakon EP-a bio pun pogodak", poručio je Gaćina.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!