Nogomet

Ukrajinci na Engleze bez Čigrinskog

Antonija Pavlić • ponedjeljak, 28.09.2009.
Ukrajinci na Engleze bez Čigrinskog
Foto: EPA

Katalonski dnevnik Sport otkrio je kako barata s informacijom o istegnuću ligamenata lijevog koljena ukrajinskog braniča Dmitrija Čigrinskog, zbog čega bi s terena trebao izbivati oko tri tjedna...

Barcelonin okršaj i pobjeda nad Malagom u petom kolu Primere nije razveselila izbornika ukrajinske nogometne reprezetacije. Stup obrane njegove momčdi Dmitro Čigrinskij igru je morao napustiti već u desetoj minuti, a sumnja se na istegnuće ligamenata desnog koljena.

22-godišnji stoper Blaugrane prema pisanju tamošnjeg dnevnika Sporta trebao bi s nogometnih travnjaka izbivati oko tri tjedna, što znači da će propustiti okršaje protiv Almerije i Valencije u Primeri, te ključan derbi kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2010. protiv Engleza.

U Ligi prvaka nema pravo nastupa jer je ove sezone u njoj već branio boje Šahtara, no to je u ovoj priči ipak manje bitno. Najbitnije hrvatskoj javnosti činjenica je da će Oleksij Mihajličenko u krucijalni dvoboj u kojem će za prigodu dodatnog kvalificiranja za put u JAR morati tražiti isključivo pobjedu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

NogometSP 2010.

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!