Zimski sportovi

Ponovno rasprodana Ledena dvorana

Sportnet • utorak, 29.09.2009.
Ponovno rasprodana Ledena dvorana
Foto: Davor Sajko

Zagrebački Medvjedi jaku i opasnu momčad Vienna Capitalsa dočekuju pred rasprodanom Ledenom dvoranom zagrebačkog Doma sportova. Oko 5.000 ljubitelja vrhunskog hokeja i ovog će utorka bodriti Medvjede u novom nastupu u ligi EBEL...

Iako su u prošle tri utakmice osvojili svega jedan bod zagrebački Medvjedi drže odlično šesto mjesto Erste Bank Eishockey Lige. No, podatkom o ponovno rasprodanoj utakmici za večerašnju utakmicu s vrlo opasnom momčadi Vienna Capitals Medvjedi dokazuju kako imaju veliku i iskrenu podršku cijele Hrvatske. Ledena dvorana zagrebačkom Doma sportova ususret večerašnjem oštrom obračunu ponovno je rasprodana, a Zagrepčani i njihovi gosti koji su ulaznice kupovali diljem Hrvatske i Slovenije još su jednom dokazali kako su najvjernija publika u EBEL ligi.

Pohvale Medvjedima i navijačima dolaze iz cijelog svijeta! Ledeno ludilo koje je zahvatilo grad Zagreb, iako je zima još kalendarski vrlo daleko, očarala je i uredništvo američkog The Wall Street Journala kao i čitatelje službenog američkog NHL glasila! Zahvaljujući popularnosti Medvjeda kod publike, ali i vrlo dobrom rezultatu momčadi u čiji su opstanak na početku sezone mnogi sumnjali, saznali su i čitatelji brojnih europskih magazina i medija koji su proteklih tjedana o Medveščaku I gradu Zagrebi izvještavali u superlativima.

Sedmo kolo EBEL lige koje se večeras igra u sada već rasprodanoj Ledenoj dvorani Doma sportova donosi nam okršaj Medvjeda i vrlo opasne momčadi Vienna Capitals. Službeni distributer ulaznica - EVENTIM i vodstvo KHL Medveščak osigurali su 300 ulaznica koje će se moći kupiti isključivo na ulazu u Dom sportova danas od 17.30 sati.

Utakmica osmog kola Erste Bank Eishockey Lige između KHL Medveščak i Red Bull Salzburg igra se već u nedjelju 4. listopada u Ledenoj dvorani zagrebačkog Doma sportova s početkom u 17.30 sati.

Cijena jednodnevne ulaznice iznosi 30,00 kuna a može se kupiti u sustavu EVENTIMA.

EBEL, međurunda

1LIWEST BW Linz (+4)1032:29+316
2Medveščak (+3)1031:29+214
3Alba Volán 1037:26+1114
4Red Bull Salzburg (+2)1032:42-1011
5KAC (+1)1026:28-29
6Telemach Olimpija 1035:39-49

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!