Nogomet

Ladić pozvao i Lovrena

Mihaela Bradovski • utorak, 29.09.2009.
Ladić pozvao i Lovrena
Foto: Kristijan Komarica

Izbornik mlade hrvatske reprezentacije Dražen Ladić odredio je kandidate za nastup u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo protiv Srbije. Na popisu je i Dejan Lovren kojeg je pozvao i Slaven Bilić...

Mladu hrvatsku nogometnu reprezentaciju do 21 godine očekuje važan dvoboj u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Nakon poraza od Cipra, Hrvatska je odnijela pobjedu s gostovanja u Norveškoj i na taj način se vratila u igru za prolaz. 13. listopada u Varaždinu će igrati protiv Srbije, a pobjeda je u ovom susretu imperativ.

Najvažnija vijest po Ladića je ipak igranje Dejana Lovrena koji je dobio poziv i Slavena Bilića. Nakon susreta s Katarom u Rijeci, Lovren će preseliti u kamp mlade reprezentacije i moći će nastupiti protiv Srbije.

U konkurenciji nema Marina Ljubičića zbog problema s ozljedom, a niti već neko vrijeme s akcija mlade reprezentacije odsutnog Nikole Kalinića. Nova imena na popisu su Mateas Delić iz Slaven Belupa te Filip Ozobić iz moskovskog Spartaka.

Popis kandidata:

Vratari: Ivan Kelava (Lokomotiva), Antonijo Ježina (Zadar)

Braniči: Ivan Tomečak (Dinamo), Domagoj Vida (Osijek), Goran Jozinović (Zadar), Dejan Lovren (Dinamo), Mario Maloča (Hajduk), Tomislav Barbarić (Dinamo)

Vezni red: Mato Jajalo (Siena), Milan Badelj (Dinamo), Krešo Ljubičić (Hajduk), Filip Ozobić (Spartak Moskva), Josip Knežević (Osijek), Antun Palić (Croatia Sesvete), Dejan Školnik (Maribor)

Napadači: Mirko Oremuš (Hajduk), Mateas Delić (Slaven Belupo), Besart Abdurahimi(Zagreb), Andrej Kramarić (Dinamo).

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!