Rukomet

Gobac ne vidi Metličića u Austriji

Vedran Attias • srijeda, 30.09.2009.
Gobac ne vidi Metličića u Austriji
Foto: Davor Sajko

Nakon što je (bivši) kapetan hrvatske rukometne reprezentacije Petar Metličić najavio mogući povratak u reprezentativni dres, Zoran Gobac je poručio kako tako nešto nije moguće...

Desni vanjski Ciudad Reala, Petar Metličić najavio je kako bi se mogao vratiti u reprezentaciju i pomoći našima na Euru u Austriji početkom sljedeće godine, no alfa i omega hrvatskog rukometa ne vidi Perin povratak kao opciju.

Naime, Zoran Gobac, ovako je za Sportske novosti opisao Metličića i njegov status: "Za mene je Metličić igrač koji se oprostio od reprezentacije. Pero ima 34 godine i nerealno je očekivati da bi mogao igrati na Olimpijskim igrama 2012. u Londonu", veli Gobac pa dodaje: "Tek smo počeli olimpijski ciklus i želimo zidati reprezentaciju na četiri iskusna igrača: Valčiću, Baliću, Lackoviću i Voriju koji će 2012. biti u vrhunskoj formi."

Olimpijske igre su jedno i Metličić sigurno ne bi tada više igrao, no početkom siječnja sljedeće godine zaista bi dobro došao Lini Červaru: "Nije to sporno kao niti naša želja da postanemo prvaci Europe, međutim ne smijemo ugroziti London. Imamo igrače koji trebaju nadomjestiti Peru i njima treba dati priliku ili ih nikada nećemo dobiti", završio je Gobac.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!