Nogomet

"Samo sam pijan bio sretan"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 01.10.2009.
"Samo sam pijan bio sretan"
Foto: EPA

Brazilski napadač Adriano u velikom intervjuu za brazilske novine progovorio je o svojoj karijeri u Italiji gdje ga je alkohol skupo stajao uspjeha...

Adriano je još jednom otvorio dušu. Brazilski napadač danas je član Flamenga i pokušava se vratiti na pravi put. U Italiji je igrao jako promjenjivo, a jedina konstanta bile su klupske kazne.

"Nakon očeve smrti pao sam u tešku depresiju. Jedini izlaz mi je bio alkohol", otvoreno govori Adriano.

Noćni izlasci, velike količine alkohola i Adriano je bio daleko od idealnog izdanja. Inter ga je posudio Sao Paulu jednu sezonu da bi nakon toga došao nazad u Serie A, no problem se nastavio. U konačnici ponovno se vratio u Brazil gdje igra i danas u dresu Flamenga.

"Bio sam sretan jedino kada sam pio i nisam se mogao zaustaviti. Pio sam sve što se nudilo, vino, whiskey, ogromne količine piva... Ljudi će možda misliti da sam lud što sam odbacio ugovor u Interu koji je bio odličan, ali nije sve u novcu, on ne može zamijeniti obitelj. Odrekao sam se milijuna, ali sam pronašao sreću", tvrdi Adriano.

Adrianov problem nije bio samo alkohol. "U konačnici više nisam niti spavao jer sam se bojao kako ću zaspati na trening ili utakmicu. Dolazio sam neispavan, umoran, treneri su to vidjeli i slali me na spavanje pod isprikom kako imam problema s ozljedom", sve je to stalo u Adrianovom posljednjem mandatu u Interu kada je uprava kluba izgubila strpljenje i nije ga htjela više zadržati. Jose Mourinho se borio za njega, ali nije mogao protiv volje kluba.

"Najviše mi je žao zbog Mourinha koji se sukobio s nekoliko direktora kako bi ih uvjerio da me ostave", završio je ispovijest Mourinho.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!