Košarka

Jazzeri lako s Nuggetsima

Mihaela Bradovski • petak, 02.10.2009.
Jazzeri lako s Nuggetsima

Predsezona NBA lige započela je dvobojem Utah Jazza i Denver Nuggetsa. Pred punom dvoranom u Salt Lake Cityju slavili su Jazzeri s lakih 103:87...

Ljetna stanka u NBA ligi je završena i momčadi su započele pripreme za novu sezonu. Seriju pripremnih utakmica otvorili su Utah i Denver, a u Salt Lake Cityju Jazzeri su bili uspješniji sa 103:87.

Više od same utakmice pozornost su odnijeli zamjenski suci koji će suditi i u regularnoj sezoni nakon što nije postignut dogovor sa službenim sucima NBA lige. Niti na jednoj strani na kraju nije bilo posebnih zamjerki na suđenje iako je dosuđeno čak 69 prekršaja.

"Imaju mjesec dana da se pripreme, jednako kao i mi. Neke stvari će u tom vremenu naučiti i ne vidim tu neki veliki problem", komentirao je nakon susreta George Karl. U sličnom tonu govorili su i drugi sudionici utakmice pružajući priliku novim sucima.

Što se tiče utakmice, Jazzeri su rano napravili prednost i bez problema je održavali u nastavku susreta te na kraju lako slavili. Predvodili su ih Deron Williams sa 16 poena i šest asistencija te C.J. Miles sa 16 poena dok je Goran Suton za 11 minuta ubacio dva poena (1/2 za dva) i uhvatio tri skoka. Kod Nuggetsa Carmelo Anthony ubacio je 13 poena, a Renaldo Balkman dodao je deset poena i 11 skokova.

NBA, predsezona:
Utah Jazz - Denver Nuggets 103:87.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBAVideo
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!