Nogomet

"Htio sam pokazati što mogu"

Borna Rupnik • petak, 02.10.2009.
"Htio sam pokazati što mogu"
Foto: EPA

Ivan Perišić ponovno se upisao u listu strijelaca svog novog kluba, Club Bruggea. Ovoga je puta njegov pogodak, u trećoj minuti sudačke nadoknade, bio dovoljan za bod iz Toulousea...

Nije dugo trebalo Ivanu Perišiću da se prilagodi na život u Club Bruggeu. Zabio je u svom premijernom nastupu i nastavio igrati u dobroj formi, a u četvrtak navečer spasio je svoju momčad poraza u Francuskoj.

Belgijci su poveli, ali su Francuzi preokrenuli te je na semaforu stajalo 2:1 sve do duboko u sudačkoj nadoknadi, kada je Perišić glavom postavio konačan rezultat.

"Odigrali smo dobru utakmicu i zasluženo vodili. Osim toga, ja sam pogriješio prije njihovog drugog gola jer nisam raščistio situaciju. Zato je osjećaj nakon pogotka još bolji", objasnio je naš nogometaš.

Francusku je momčad upoznao još u razdoblju kada je branio boje Sochauxa: "Da, ovo mi je bila posebna utakmica. Htio sam pokazati što mogu i postizanjem pogotka uspio sam u toj namjeri. U posljednje vrijeme igram vrlo dobro i tresem mreže".

"Nadam se da ću i nastaviti u tom smjeru. Međutim, ovaj bod nećemo slaviti. Pozitivan je to rezultat, ali već nas u nedjelju čeka ogled s Anderlechtom i nemamo vremena za slavlje", istaknuo je Ivan Perišić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!