Nogomet

Bjelorusi bez glavnog aduta u završnici

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 05.10.2009.
Bjelorusi bez glavnog aduta u završnici
Foto: EPA

U posljednja dva susreta kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo Bjelorusija ulazi bez kapetana Aleksandra Hleba koji je ponovno ozlijeđen...

Bjelorusija je izgubila sve šanse za prolazak u dodatne kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi, no u posljednja dva susreta želi se predstaviti u što boljem svjetlu te po mogućnosti doći i do bodova. Put prema bodovima bit će im još teži nakon ozljede Aleksandra Hleba.

Kapetan Bjelorusije morao je otkazati nastup u posljednja dva susreta zbog problema s ozljedom tetive. Zbog problema s ozljedom propustio je i nedjeljni derbi protiv Werdera u kojem je njegov Stuttgart poražen 2:0.

Posljednja dva susreta Bjelorusi igraju u subotu i srijedu. U subotu će u Minsku ugostiti reprezentaciju Kazahstana, a kvalifikacijski ciklus zaključit će u srijedu u Londonu gdje gostuju kod Engleske.

Iako su se nadali kako bi Hleba mogli imati barem u dvoboju s Englezima, od toga neće biti ništa jer se vezni igrač Barcelone na posudbi u Stuttgartu neće oporaviti do srijede.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometSP 2010.
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!