Košarka

CSKA teško protiv Prokoma

Branimir Korać • ponedjeljak, 05.10.2009.
CSKA teško protiv Prokoma
Foto: Nikola Movrić

Nakon drugog mjesta u Moskvi na turniru u čast Aleksandru Gomeljskom, moskovski CSKA otputovao je u Poljsku gdje je odigrao pripremni dvoboj s Prokomom. Moskovljani su teškom mukom slavili 65:64...

Moskovski CSKA u pravoj drami stigao je do pobjede u susretu s Prokomom. Bilo je 65:64 za CSKA u dobrom susretu u kojem su domaćini imali priliku doći do pobjede.

21 sekundu prije kraja susreta Woods je ubacio dva bacanja za 64:62 Prokoma da bi na drugoj strani tricom odgovorio Langdon. Prokomu je ostalo deset sekundi za posljednji napad, suci su dosudili prilično dvojben prekršaj Planiniću, ali Woodsu je zadrhtala ruka i promašio je oba bacanja. Još jednu priliku domaćin dobiva obzirom da je Holden izgubio loptu, no Loganov šut iz očaja bio je neprecizan.

Kod CSKA najbolji je bio Trajan Langdon s 22 poena dok je Zoran Planinić za 20 minuta ubacio tri poena (1/1 za dva, 0/1 za tri, 1/1 slobodna) uz pet asistencija i tri skoka. Kod Prokoma Qyntel Woods ubacio je 22 poena uz devet skokova, a Daniel Ewing dodao je 13 poena, šest skokova i šest asistencija.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!