Ostali sportovi

Treći poraz STK Mladost Iskona

Sportnet • srijeda, 07.10.2009.
Treći poraz STK Mladost Iskona

Stolnotenisačice STK Mladost Iskona doživjele su i treći poraz u Srednjoeuropskoj ligi. U trećem kolu je od njih sa 6:2 bio bolji slovački Topvar Topolcany.

Dva boda koja su otišla na stranu domaće ekipe izborila je Mateja Jeger. U drugom susretu u skupini A, AG Froschberg je sa 6:2 pobijedio Szekszard. Nakon prva tri kola mladostašice zauzimaju posljednje mjesto u skupini, prvi je AG Froschberg s tri pobjede, drugi je Topvar s dvije pobjede, dok je treći Szekszard koji je ostvario jednu pobjedu.

Nadalje, u skupini C kod stolnotenisača, Stockerau našeg Borne Kovača odigrao je neriješeno (5:5) na gostovanju u Bratislavi, a Kovač je upisao dvije pobjede. S jednom pobjedom, jednim porazom i jednim neriješenim ishodom, Stockerau trenutačno drži drugo mjesto u skupini.

Četvrto kolo Srednjoeuropske lige na rasporedu je 13. listopada.

Ostali rezultati stolnotenisačica Skupina B : Hodonin - Niederösterreich 3:6, Villah - Oroshaza 6:3; Skupina C: Budaros - Gumotex 6:4, Pinkafeld - LZ Froschberg 2:6.

Stolnotenisači, Skupina A: SATEX Bratislava – Niederösterreich 3:6; kupina B: CVSE Mav. Celldömölk – El Nino 4:6, Kema Puconici – Stavoimpex Holic 5:5.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!