Nogomet

"Mjesto nam je među najboljima"

Goran Markuš • nedjelja, 11.10.2009.
"Mjesto nam je među najboljima"
Foto: EPA

Iako uoči presudnog ogleda sa Estoncima Ćiro nije skrivao strah od poraza, nakon pobjede koja je BiH osigurala nastup na dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo od njihovog izbornika sretnijeg čovjeka nije bilo...

"Moram priznat da se bojim da nakon utakmice umjesto 'Ćire kralja' ne budem 'Ćiro papak'," poručio je legendarni hrvatski te aktualni izbornik nogometne reprezentacije BiH-a, Miroslav Blažević, no sigurna gostujuća pobjeda vratila je osmijeh i na njegovo lice.

Naime, slavljem u Estoniji BiH je osigurala dodatne kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo: "Još uvijek ne mogu doći k sebi. Veliko hvala ide i tribinama - ovo se rijetko viđa. Atmosfera je u Tallinnu bila kao da igramo u Zenici."

Međutim, ponos i ambicije Ćire tu ne staju: "Još smo jednom dokazali da spadamo u najuži krug najsnažnijih reprezentacija na svijetu i ne bojimo se nikog tko bi nam se mogao naći na putu za Južnoafričku Republiku. Koga god nam daju mi možemo pobijediti."

Blažević se nakratko osvrnuo i na šanse hrvatske reprezentacije nakon poraza Engleza od Ukrajinaca: "Znam da možda zvuči glupo i naivno, no uistinu vjerujem da Andora može zaustaviti Ukrajinu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometSP 2010.
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!