Nogomet

Ronaldo out protiv Malte

Goran Markuš • nedjelja, 11.10.2009.
Ronaldo out protiv Malte
Foto: EPA

Uz malo sreće i veliku pobjedu nad Mađarima čini se da je Portugal uhvatio posljednji vlak za Južnoafričku Republiku, a na putu za dodatne kvalifikacije stoji im još sama Malta protiv koje će se vrlo vjerojatno morati suprotstaviti bez ozlijeđene nacionalne zvijezde, Cristiana Ronalda...

Još protiv Marseillea pred kraj prošlog mjeseca Cristiano Ronaldo uganuo je gležanj zbog čega nije bio u mogućnosti nastupiti niti na prvenstvenom ogledu sa Sevillom trećeg listopada ove godine. Međutim, bez obzira na ozljedu Ronaldo je uvršten u sinoćnju prvu jedanaestoricu protiv Mađarske.

Ipak, niti 27 nepunih minuta kasnije Cristiano je odšepao van igrališta sa vrlo bolnim izrazom lica što je već samo za sebe nagovijestilo njegov oproštaj od nastupa na ostatku grupne faze kvalifikacija. Naime, već ove srijede Portugal čeka ogled sa Maltom, a pobjeda bi im osigurala dodatne kvalifikacije za put u Južnoafričku Republiku.

"Vjerojatno neće biti u mogućnosti", započeo je izbornik portugalske nogometne reprezentacije, Carlos Queiroz objasnivši: "Iako su potrebne dodatne analize odmah nakon susreta porazgovarao sam sa našim medicinskim timom koji mi je odmah rekao da su šanse za tako brz oporavak uistinu minimalne."

Svakako treba naglasiti da su i bez Cristiana Ronalda Portugalci ogromni favoriti uoči nadolazećeg ogleda sa Maltom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometSP 2010.
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!