Nogomet

Heskey zabrinut za mjesto u reprezentaciji

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 12.10.2009.
Heskey zabrinut za mjesto u reprezentaciji
Foto: EPA

Emile Heskey ozbiljno razmatra promjenu sredine kako bi što više igrao. Napadač Aston Ville svjestan je kako sjedenjem na klupi u Villi neće zadržati mjesto u prvih 11 u reprezentaciji...

Fabio Capello poručio je svojim igračima kako će jedan od kriterija prilikom izbora igrača za nastup u Južnoj Africi biti i koliko i kako igraju u klubovima. Emile Heskey je jedan od onih koji mogu biti zabrinuti jer u Aston Villi ne igra onoliko koliko bi želio stoga ne čudi njegovo razmišljanje o promjeni sredine.

"Sretan sam što sam u reprezentaciji, ali sam svjestan kako moram igrati i u klubu da to zadržim. Morat ću razmisliti što i kako dalje kada se vratim s reprezentativne akcije", poručio je Heskey koji je spreman i na promjenu kluba.

"Razmišljam o promjeni kluba, morat ću sjesti i razmisliti. Nisam siguran hoću li biti među putnicima za SP ako ne budem igrao. Moje je da radim i na treninzima se izborim za poziciju, ali to su stvari o kojima često razmišljate. Mislim da bi bilo dobro na vrijeme procijeniti situaciju", rekao je Heskey najavivši tako razgovor s menadžerom Aston Ville Martinom O'Neillom.

Heskey je u Aston Villu stigao prije deset mjeseci nakon odličnih igara u Wiganu. Međutim u Aston Villi O'Neill daje prednost Gabrielu Agbonlahoru i Johnu Carewu i Heskey se grčevito bori za minute.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

NogometSP 2010.

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!