Nogomet

"Vjeru pretvoriti u rezultat"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 12.10.2009.
"Vjeru pretvoriti u rezultat"
Foto: Davor Sajko

Jedan od stupova obrane mlade hrvatske nogometne reprezentacije na utakmici protiv Srbije bit će Tomislav Barbarić, koji ove godine svoj zanat često kali u prvoj momčadi zagrebačkog Dinama...

Tomislav Barbarić jedan je od četvorice Dinamovih igrača koji bi u utorak u Varaždinu trebali istrčati u prvoj jedanaestorici mlade reprezentacije. Tu su još i Milan Badelj, Ivan Tomečak i Andrej Kramarić, a i vratar Ivan Kelava je Dinamov igrač na posudbi u Lokomotivi.

Ulog je Europsko prvenstvo, a protivnik vrlo jaka Srbija. Barbariću ne nedostaje optimizma: "Očekujemo pobjedu. Svi smo u dobroj formi i dat ćemo sve od sebe da tu vjeru pretvorimo u pravi rezultat".

Na pobjede se naviknuo u modrom dresu. "Dinamo mora redovito pobjeđivati pa tako želimo i pobjedu nad Zagrebom. Trebamo nastaviti niz dobrih rezultata, neovisno o bodovnoj razlici i tako opravdati svoju titulu", kaže mladi stoper za službene stranice kluba.

No, Dinamu je ove jeseni prioritet Europa, a sljedeći je na redu Ajax u Amsterdamu. "Ne želim puno pričati o toj utakmici dok ne dođe vrijeme za to. Čeka nas puno posla i borbe na terenu jer se radi o vrlo kvalitetnom suparniku", rekao je Barbarić.

"Naravno da se nadam još jednoj pobjedi i znam da ćemo opet dati sve od sebe kako bismo ponovili lijep rezultat iz Temišvara", zaključio je Dinamov branič.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!