Nogomet

Navijači Dinama s vaučerom u Amsterdam

Vedran Attias • utorak, 13.10.2009.
Navijači Dinama s vaučerom u Amsterdam
Foto: Nikola Movrić

Karte za navijače Dinama za utakmicu Ajax - Dinamo neće se moći kupiti u Zagrebu, no zato se neće moći kupiti niti u Amsterdamu ukoliko nemate vaučer koji, u suradnji s policijom, izdaje Dinamo...

Kao što se i očekivalo, Dinamo ne smije i neće prodavati karte za utakmicu Ajax - Dinamo koja je na rasporedu 22. listopada u Amsterdamu, no karte za istu neće se moći kupiti niti u Amsterdamu bez vaučera.

Sve osobe koje su zaiteresirane za odlazak na utakmicu u Amsterdam trebaju se s putovnicom javiti na kiosk ispod zapadne tribine od 14. listopada do 16. listopada od 9 - 17 sati osim petka (16.) kada kiosk radi do 15 sati.

Dinamo i hrvatska te nizozemska policija pregledat će popis prijavljenih navijača te će na službenim stranicama kluba u ponedjeljak (19. listopada) biti objavljen popis osoba koje mogu doći po vaučer koji im omogućava kupnju ulaznice.

Vaučeri koji glase na ime će se moći preuzeti na kiosku u ponedjeljak od 12 do 17 i utorak od 9 do 17, a nakon toga vaučeri postaju nevažeći.

Naravno, vaučer nije ulaznica i ne omogućava ulaz na Amsterdam Arenu već samo mogućnost kupnje ulaznice po cijeni od 35 eura u Nizozemskoj; također uz predočenje putovnice koja mora glasiti na istu osobu kao i vaučer.

Jasno je kako se u Dinamu i Ajaxu trude kako bi na put zaista otišli samo navijači, a ne huligani kojima nogomet nije u interesu pa stoga i ovakve mjere koje možda neće dobro sjesti navijačima, no svakome je jasno kako - nema druge.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!