Nogomet

Sochauxov veznjak odbija Francusku

Mihaela Bradovski • utorak, 20.10.2009.
Sochauxov veznjak odbija Francusku
Foto: Sandro Donda

Francuski izbornik Raymond Domenech najavio je kako će za sljedeće reprezentativne akcije uručiti pozivnicu mladom veznjaku Sochauxa Ryadu Boudebouzu, no ovaj ga je glatko odbio...

Iako je u francuskoj reprezentaciji veliki broj igrača koji mogu nastupati i za druge reprezentacije, Alžirac Ryad Boudebouz niti ne razmišlja o oblačenju francuskog dresa. 19-godišnji veznjak Sochauxa koji igra sve bolje, poručio je kako ga ne zanima nastup za Francusku.

Raymond Domenech primijetio je Boudebouza i najavio kako će mu uručiti pozivnicu ukoliko nastavi s igrama kao dosad, međutim, mladi veznjak vrlo je jasan u svojim željama.

"Neću imati previše dvojbe, ne mogu uspoređivati francusku i alžirsku himnu. Iskreno, kada čujem alžirsku himnu, ona me pogodi u srce, to je zemlja mojih roditelja. Rođen sam u Francuskoj i tu živim, no ako budem morao birati, bez dvojbe ću izabrati reprezentaciju Alžira", rekla je Sochauxova zvijezda u usponu.

Ipak, Domenechu ostaje mala nada. "Još sam mlad, imam tek 19 godina i u budućnosti ću izabrati, trenutno je moj izbor Alžir i kada bih sada morao birati, odluka bi bila takva. No još je dosta vremena prije konačnog izbora. Trenutno razmišljam samo o Sochauxu i ništa drugo me ne zanima", završio je Boudebouz.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometSP 2010.Video
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!