Nogomet

"Dat ću sve od sebe za Real"

Borna Rupnik • utorak, 20.10.2009.
"Dat ću sve od sebe za Real"
Foto: EPA

Dan uoči velikog ogleda Real Madrida i Milana na Santiago Bernabeu oglasio se i Brazilac Kaka, čovjek koji će ionako zanimljiv dvoboj učiniti još zanimljivijim...

Kaka nije morao dugo čekati da utakmicu protiv svojih bivših suigrača. Ždrijeb je htio da se Real Madrid i Milan nađu u istoj skupini Lige prvaka, a prvi je susret na rasporedu u srijedu u Madridu. U idućem će kolu Kaka morati pred svoje donedavne navijače.

"Ovo mi je prvi put u karijeri da ću igrati protiv bivšeg kluba. Osjećaj je potpuno nov", objasnio je Kaka, drugo najskuplje pojačanje Florentina Pereza.

No, Brazilac na Santiago Bernabeu planira isključiti sve emocije. "Profesionalac sam i sada igram za Real Madrid. Dat ću sve od sebe za svoj novi klub", tvrdi brazilski reprezentativac koji je na San Siru uživao u ulozi idola, pogotovo nakon što nije otišao u Manchester City.

Realov će trener pritom ponovno moći računati Alvara Arbelou i Lassanu Diarru, dok je Gutijev nastup upitan zbog ozljede gležnja. Jedini igrač koji je bio skuplji od Kake, Cristiano Ronaldo, nije spreman za igru.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!