Nogomet

"Nisam se kockao s Gerrardom"

Mihaela Bradovski • srijeda, 21.10.2009.
"Nisam se kockao s Gerrardom"
Foto: EPA

Malo je onih koji bi željeli biti u koži Rafe Beniteza. Liverpool je sinoć izgubio još jednu utakmicu u Ligi prvaka i nalazi se u teškoj situaciji, a pitanje je na koliko je izgubio i Stevena Gerrarda...

Susret s Lyonom po mnogočemu za Liverpool bio je susret "biti ili ne biti". Osim klasičnog povratka samopouzdanja pobjedom protiv velike momčadi, Liverpool je morao slaviti i zbog same situacije u skupini gdje je porazom dolazio u tešku poziciju ostajanjem na svega tri boda i zaostatkom za Lyonom i Fiorentinom.

Na kraju Redsi nisu uspjeli, upisali su poraz 2:1 i to pogotkom Delgada u sudačkoj nadoknadi susreta. Nije da bi im posebno pomogao niti bod, no remi bi ipak ostavio bolju situaciju po pitanju psihe u momčadi.

No ono što još više brine Beniteza je obnavljanje ozljede Stevena Gerrarda. Kapetan Liverpoola morao je biti zamijenjen već sredinom prvog poluvremena i to u prvom susretu nakon odsustva zbog ozljede.

"Nije bilo nikakve kocke po pitanju Gerrardovog stanja. Steve je normalno trenirao i dobio je zeleno svjetlo od naših liječnika, sam je želio igrati, a to što se dogodilo je u konačnici čista nesreća. Vidjet ćemo kakva je situacija s preponom i koliko će biti van terena", rekao je nakon susreta Benitez.

Da problemi ne idu sami, dokaz su i ozljede Kellyja i Johnsona koji su se također pridružili Gerrardu i Fernandu Torresu u Liverpoolovoj bolnici.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!