Nogomet

"Najvažnija je pobjeda"

Antonija Pavlić • četvrtak, 22.10.2009.
"Najvažnija je pobjeda"
Foto: EPA

Minimalna pobjeda nad Maccabijem donijela je Juventusu pomak na drugo mjesto i prestizanje Bayerna u utrci za prolaz dalje. Ništa, ipak, još nije riješeno jer u igri su praktički su svi osim Izraelaca. Borba Bayerna, Juventusa i Bordeauxa vodit će se čak i za prvu poziciju.

Unatoč tek minimalnoj pobjedi nad autsajderima skupine Maccabijem trener Juventusa Ciro Ferrara bio je zadovoljan igrom i osvojenim bodovima svoje momčadi.

"Nama je najvažnija pobjeda, ne ono što se događalo u drugim susretima", prokomentirao je Ferrara misleći na Bordeauxovu pobjedu nad Bayernom koja ih je pogurnula na drugo mjesto. "Natječemo se u skupini koja je gotovo potpuno izjednačena. Liga prvaka uvijek je takva, vidjeli smo i u utorak kako nepredvidljiva može biti."

Jedini pogodak vrijedan tri boda postigao je Giorgio Chiellini, i jedino to na duge staze pamtit će strateg Stare Dame. "Mogli smo odigrati bolje, no broje se samo bodovi. Zadovoljan sam s današnjim kapitalom koji smo akumulirali, a i pozicija u grupi na kojoj se nalazimo nije loša."

Trener momčadi Maccabija Elisha Levi pohvalio je svoju momčad za trud i zalaganje premda su i nakon treće utakmice ostali bez ijednog boda na kontu.

"Igrali smo dobro, ne smije nas izbaciti iz takta činjenica što unatoč tome ponovno nismo osvojili niti bod", hrabrio je svoje izabranike Levi.

"Jasno je da u meni postoji malo gorčine zbog rezultata, ali s ovakvom mladom momčadi koju imam ne smijem biti previše razočaran. Zadovoljan sam, igrali smo s puno truda."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!