Nogomet

"Bilo je lijepo pobijediti Kaku"

Borna Rupnik • petak, 23.10.2009.
"Bilo je lijepo pobijediti Kaku"
Foto: EPA

O pobjedi Milana u Madridu još se uvijek priča, a Andrea Pirlo ističe da je bilo lijepo ponovno susresti bivšeg sugirača Kaku. Još ga je ljepše bilo pobijediti, kaže...

Premda Milan nema mnogo vremena za odmor, Andrea Pirlo rado se osvrnuo na srijedu i slavlje na Santiago Bernabeu. Talijanska je momčad tamo osvojila sva tri boda (3:2), a jedna od priča te večeri bio je i poraz Kake, bivšeg crveno-crnog u bijelom dresu Real Madrida.

"Bilo je lijepo ponovno susresti Kaku", rekao je Pirlo, "ali još ga je ljepše bilo pobijediti. Bolje da je tako, sada smo mi zadovoljniji. Iskreno mi je drago da je Kaka sretan u Madridu, ali Milan sada ima svoj put".

Leonardovu momčad u nedjelju čeka prvenstveni ogled protiv Chieva, a navijači se nadaju novoj dobro predstavi, koja bi im došla kao melem na rane zbog ranijih slabih rezultata. "Bit će to nešto sasvim drugo u odnosu na dvoboj s Realom", najavio je Pirlo.

"Međutim, opet su u igri tri boda i moramo istrčati na teren s jednakom željom i motivacijom. Tako možemo do pozitivnog rezultata i u Veroni", dodao je talijanski veznjak.

Milan je u prvih osam kola domaćeg prvenstva osvojio 12 bodova i nalazi se na osmom mjestu, sa sedam bodova zaostatka za vodećim Interom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!